Zoeken
+31 (0)736562035
Gezien van der Tempel exposeert

Expositie

Expositie in de algemene ruimte

Expositie in de algemene ruimte

Heb jij, of een schilder- of fotoclub interesse in een expositie voor de tijd van 2 of 3 maanden, dan kan je hiervoor gratis terecht in de Ketjapfabriek. 
Onder begeleiding van de Ketjapfabriek draagt de exposant zorg voor de inrich­ting van de expositie. Het ophangsysteem voor de expositie, ongeveer 21 meter lengte, wordt door de Ketjapfabriek voorzien. In overleg met de exposant kan er gezorgd worden voor publiciteit.
Het exposeren in de algemene ruimte is op eigen risico. 

Maak een afspraak om de ruimte te bekijken en een datum vast te leggen bij contact of 06-44554461.
 

De exposities zijn tijdens kantoortijden te bezichtigen, in het weekeinde alleen op afspraak.
Gezien van der Tempel exposeert

Gezien van der Tempel exposeert "Van hart tot hart" tot eind november


"De kwasten vieren feest en ik heb het geluk dat ik op dat feestje mag zijn. ”
Zo’n gevoel kan Gezien van der Tempel bij het schilderen hebben, maar vaak is het ook gewoon hard werken. Abstract
en intuïtief schilderen is haar grote liefde. Haar grote uitdaging is om het gevoel en het wezen van een gekozen thema uit te beelden en op te roepen zonder het onderwerp realistisch weer te geven. Daarvoor zet zij allerlei beeldelementen in, zoals compositie, kleur, vlak en de manier van penseelvoering.
Veel van haar werk is met acryl op doek geschilderd, soms met toevoeging van zand of papier om het een ruwere structuur te geven. Als het onderwerp erom vraagt zet zij een stevig kleurgebruik en contrasten in. Andere werken ademen juist een verstilde sfeer. Met haar abstracte beeldtaal hoopt zij van hart tot hart te spreken.

Als kind had Gezien van der Tempel al een voorliefde voor alle soorten van creativiteit. Rond 1991 ontdekte zij dat schilderen onvervreemdbaar bij haar hoort. Vanaf die tijd volgde zij jarenlang teken- en schilderlessen bij diverse docenten. Daarna ging zij zelfstandig schilderen, ook maakt zij enthousiast deel uit van een schildergroep.

Vijf jaar geleden nam zij het initiatief voor de oprichting van Beeldend Collectief in ‘s-Hertogenbosch. Daarmee exposeerde zij onlangs in Perron-3 te Rosmalen. Nu exposeert zij solo in de Ketjapfabriek. Op de website
www.beeldendcollectief.nl is meer te zien over het werk van Gezien van der Tempel.