Zoeken
+31 (0)736562035
Expositie Plaisanterieën van Marja Bakker

Expositie

Expositie in de algemene ruimte

Expositie in de algemene ruimte

Heb jij, of een schilder- of fotoclub interesse in een expositie voor de tijd van 2 of 3 maanden, dan kan je hiervoor gratis terecht in de Ketjapfabriek. 
Onder begeleiding van de Ketjapfabriek draagt de exposant zorg voor de inrich­ting van de expositie. Het ophangsysteem voor de expositie, ongeveer 21 meter lengte, wordt door de Ketjapfabriek voorzien. In overleg met de exposant kan er gezorgd worden voor publiciteit.
Het exposeren in de algemene ruimte is op eigen risico. 

Maak een afspraak om de ruimte te bekijken en een datum vast te leggen bij contact of 06-44554461.
 

De exposities zijn gratis te bezichtigen tijdens kantoortijden. In het weekeinde gratis bezichtigen alleen op afspraak.
Expositie Plaisanterieën van Marja Bakker

Expositie Plaisanterieën van Marja Bakker

In de maanden mei, juni en juli.

Sinds haar kindertijd tekent en schildert Marja, haar fantasie is daar de leidende factor. Haar werk kenmerkt zich door veranderingen, de schilderijen ontstaan spontaan en zijn een afspiegeling van haar belevingswereld. De kwast en haar handen doen het werk, het schilderij maakt zichzelf.
Haar opleiding heeft ze gehad op de kunstacademie in Rotterdam. Daarna is ze haar eigen weg ingeslagen en het pad gelopen van het intuïtief schilderen.

Voor deze expositie heeft Marja in de Corona tijd schilderijtjes gemaakt met het thema fantasie en plezieren. Vanwege deze keuze heeft ze de reeks Plaisanterieën genoemd. Verder heeft Marja vier schilderijen uit haar reeks Vissen gekozen en een Nederlandse versie van Frida Kahlo.

Om een goed beeld van het werk van Marja te krijgen wordt de kijker uitgenodigd om haar website te bekijken  www.marjabakker.exto.nl