Language
Zoeken
Contact
+31 (0)736562035
Ketjapfabriek
Ketjapfabriek

Ketjapfabriek

De Ketjapfabriek biedt kantoorruimte, praktijkruimte en eventueel flexkantoor te huur aan en mogelijkheden voor elke ander soort bijeenkomst. Tevens is er ruimte voor een wisselende expositie.
Ketjapfabriek is een kleinschalig bedrijvencomplex in Vught, Van Heeswijkstraat 4a en Schoonveldsingel 14.

De Ketjapfabriek ligt heel centraal in de woonwijk Schoonveld, een mooie bebouwde wijk uit eerste helft van de vorige eeuw. De Ketjapfabriek is gemakkelijk te bereiken vanuit en naar Den Bosch, Eindhoven via de A2 en Tilburg via de N65. Het NS-station Vught ligt op circa 0,8 kilometer loopafstand.


verhuur van bedrijfsruimte in Vught.

Huren

De unit die bij je bedrijf past en waar meerdere ZZPers en zelfstandigwerkende ondernemers hun werkomgeving gekozen hebben. De Ketjapfabriek ligt in een oudere en gezellige wijk. Er zijn mogelijkheden voor een kantoor- of praktijkruimte. Kijk verder bij verhuur van bedrijfsruimte in Vught.

Faciliteiten

Faciliteiten

Naast de eigen kantoor- of praktijkruimte, heeft de huurder de beschikking over de gemeenschappelijke hal/entree, de pantry en de toilettengroep. De beschikbare ruimten zijn voorzien van vloerbedekking, verwarming en systeemplafonds met led-verlichting. Zie verder bij Faciliteiten

Expositie.

Expositie

In de algemene ruimte heeft de Ketjapfabriek plaats voor iedere expositie, van een groep of privé. De expositie is gratis en steeds voor de duur van 2 of 3 maanden. Ga naar Expositie.Ketjapfabriek


Algemeen

Sitemap

Contact

Contact
+31 (0)736562035

Gegevens

Van Heeswijkstraat 4a
5262XG
Vught

Social Media

Facebook
Powered by Clear-Website