Zoeken
+31 (0)736562035
Expositie van Mar Delestal in de Ketjapfabriek van 1 maart tot en met eind mei 2019

Expositie

Expositie in de algemene ruimte

Expositie in de algemene ruimte

Heb jij, of een schilder- of fotoclub interesse in een expositie voor de tijd van 2 of 3 maanden, dan kan je hiervoor gratis terecht in de Ketjapfabriek. 
Onder begeleiding van de Ketjapfabriek draagt de exposant zorg voor de inrich­ting van de expositie. Het ophangsysteem voor de expositie, ongeveer 21 meter lengte, wordt door de Ketjapfabriek voorzien. In overleg met de exposant kan er gezorgd worden voor publiciteit.
Het exposeren in de algemene ruimte is op eigen risico. 

Maak een afspraak om de ruimte te bekijken en een datum vast te leggen bij contact of 06-44554461.
 

De exposities zijn gratis te bezichtigen tijdens kantoortijden. In het weekeinde gratis bezichtigen alleen op afspraak.
Expositie van Mar Delestal in de Ketjapfabriek van 1 maart tot en met eind mei 2019

Expositie van Mar Delestal in de Ketjapfabriek van 1 maart tot en met eind mei 2019

Het leven van Mar weerspiegelt zich in haar werk. Haar begin en ontwikkeling in een klassieke omgeving. Haar verhuizing en evolutie. Als kunststudente in Spanje en Griekenland, leerde zij de basisprincipes van het tekenen en schilderen: licht, kleur en compositie: traditie. De visie van Mar veranderde toen zij verhuisde naar Nederland, waar zij kennis maakte met andere artistieke bewegingen die haar aanzetten tot nadenken en het interpreteren van de werkelijkheid.

Mar verlaat het realisme in haar schilderijen. De geleerde kennis past zij toe en begint met het creëeren van een persoonlijke wereld. Eerst plaats zij de abstractie in een geometrische ruimte, daarna maak zij plaats voor een vrije en uitbundige explosie van kleuren. De achtergrond neemt een prominente plaats in en wordt betrokken bij de creatie. De kleur neemt de hoofdrol op zich en opent voor haar nieuwe mogelijkheden. In de pure
vorm creëert zij, spelend met lagen van het materiaal, kleuren en schakeringen. Elke penseelstreek verandert in een ontdekking waarmee Mar vormen en sensaties verkrijgt. De kleurrijke compositie wordt meester van haar werk en zet zich om in een persoonlijke stijl.

Voor meer informatie zie website: www.mardelestal.com